Klauzula informacyjna dotycząca ochrony danych osobowych

Zgodnie z art. 13 ust. 1 i ust. 2 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. informujemy, iż:
- administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Portal Katolicki "LECTIO DIVINA" z siedzibą w Dom Zakonny Zakonu Braci Mniejszych Kapucynów - 67-100 Nowa Sól, ul. Piłsudskiego 14
- e-mail do inspektora ochrony danych w Portalu Katolickim "LECTIO DIVINA" - rodo@lectiodivina.pl
- odbiorcą Pani/Pana danych osobowych będą dostawcy usług zaopatrujących naszą firmę w rozwiązania techniczne oraz organizacyjne, na przykład dostawcy usług teleinformatycznych, oprogramowania, firmy kurierskie i pocztowe, obsługa prawna i windykacyjna
- Pani/Pana dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani organizacji międzynarodowej
- Pani/Pana dane osobowe będą przetwarzane przez okres minimum 6 lat lub do odwołania zgody
- posiada Pani/Pan prawo dostępu do treści swoich danych oraz prawo ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, prawo do przenoszenia danych, prawo wniesienia sprzeciwu, prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, którego dokonano na podstawie zgody przed jej cofnięciem
- ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do GIODO (UODO) gdy uzna Pani/Pan, iż przetwarzanie danych osobowych Pani/Pana dotyczących narusza przepisy ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r.
- podanie przez Pana/Panią danych osobowych w celach marketingowych jest dobrowolne
- Pani/Pana dane nie będą przetwarzane w sposób zautomatyzowany w tym również w formie profilowania

BEST GROUP